NRC Charity Awards 2017 (NL)

**** STEM NU****

We zijn bijzonder blij dat de Wildlife Justitie Commissie (WJC) is genomineerd voor de NRC Charity Awards 2017.

Elk jaar brengt de NRC dit geweldige initiatief tot leven met als doel kleine en grote goede doelen organisaties te ondersteunen bij het verspreiden van hun boodschap en bekendheid voor hun goede zaak te vergroten. In samenwerking met de Willem de Kooning Academie Rotterdam hebben jonge ontwerpers verschillende advertenties ontwikkelt. Zo ook voor onze organisatie.

Stem op ons! Door het selecteren van onze advertentie, helpt u de schijnwerpers op de illegale handel in bedreigde diersoorten te zetten en steunt u onze inspanningen om hiervoor verantwoordelijke criminele netwerken te ontmantelen.

De publieke stemming is geopend van 24 juli tot en met 20 augustus en u kunt hier op ons stemmen. Het stemproces is gratis en duurt slechts enkele seconden!

  • Om te stemmen op Wildlife Justice Commission, klik dan hier.
  • Scroll naar beneden en klik op de rode ‘STEM’ knop.
  • Een pop-up wordt weergegeven waar u wordt gevraagd uw e-mailadres* in te voeren, voer in en bevestig uw stem door te klikken op het rode veld.
  • U ontvangt een bevestigings- e-mail. Dit is een belangrijke stap: uw stem telt alleen als u deze bevestigd door te klikken op de link die naar u toe is gestuurd in de email.

NRC Handelsblad zal de advertenties en banners vanaf 24 juli gedurende 3 weken publiceren op www.charityawards.nl. Via een publieke stemming en een professionele jury zullen op 29 augustus 4 winnaars worden gekozen. De 4 winnende advertenties zullen nogmaals op een dubbele pagina in NRC Handelsblad en in NRC Next worden gepubliceerd. De winnaars van de NRC Charity Awards zullen op 29 augustus worden aangekondigd tijdens een ceremonie in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Met uw stem kunt u ons helpen de schijnwerpers op wildlife crime te zetten! Het uitsterven van diersoorten is onomkeerbaar en daarom moeten nu massaal handelen!

We willen NRC Handelsblad bedanken voor dit initiatief en het talent van de Willem de Kooning Academie Rotterdam voor de unieke ontwerpen die ze gemaakt hebben en de steun die gegeven is aan onze campagne.

 

* NRC deelt geen persoonlijke informatie met 3e partijen. 

 

Meer over de Wildlife Justice Commission en ons werk om transnationale, georganiseerde wildlife criminaliteit te stoppen kunt u hier vinden.
U kunt ons ook volgen:
               
Wilt u ons steunen in onze inspanningen? U kunt hier een bijdrage overmaken. Hartelijk dank!